Specialisten

Interieurstylistes Ilse van iliStyle en Anita van Slok Interieurstyling werken samen onder de naam STYLenJOY: ‘Je eigen stijl, maar dan anders’ Kracht en kennis bundelen en mooie projecten doen. Dat is de wens van de twee interieurstylistes die dit najaar in DownTown Veenendaal hun samenwerking lanceren.

Aan enthousiasme ontbreekt het niet. Interieurstylistes Ilse Baan (42) en Anita Slok (33) staan te popelen om samen interieurprojecten op te pakken.  “We hebben elkaar binnen ons vak ontmoet en het klikte. Direct kwam het idee om als bedrijf STYLenJOY zoveel mogelijk samen te gaan werken. Het is als het bekende 1 + 1 = 3. Als we onze creativiteit bundelen, is er veel meer mogelijk dan wanneer ieder voor zich zouden werken.”

Thuis her-uitvinden

STYLenJOY werkt zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Het liefst pakken de dames meteen door met gezamenlijke projecten. “Samen een bedrijf runnen in plaats van alleen biedt veel meer kennis en plezier. Dat komt de klant ten goede, en we kunnen meer opdrachten aannemen. Dat vinden we een geweldige uitdaging,” vertelt Ilse. “We dromen er van om door styling een nieuw gevoel van thuis te creëren; eigen èn van deze tijd.”

Hun bedrijf is gevestigd in DownTown Veenendaal, de voormalige Pniëlkerk, midden in het centrum van het dorp. Daar is ruimte gecreëerd voor grand cafés, winkels en ontmoetingsplaatsen voor zakenmensen, ouderen en jongeren. Er is een speelruimte voor kinderen en ruimte voor zelfstandig ondernemers. STYLenJOY heeft er een werkplek en stijlstudio waar je zo naar binnen kunt lopen. Ilse is drie tot vier dagen in de week aanwezig, Anita zal er vooralsnog één dag aanwezig zijn. 

We houden van interieurs met bijzondere details

“Vanuit die locatie, onze nieuwe werkplek, gaan we flink aan de weg timmeren. Er komt ruimte om veel te laten zien. We kiezen ervoor om steeds vanuit een hoek het huis te benaderen en laten interieurs zien met spannende combinaties van bijvoorbeeld behang en meubilair. We creëren er regelmatig nieuwe hoekjes. Van slaapkamer tot huiskamer. Alles is mogelijk.”

 “Het is de kunst om een verrassend interieur te creëren. Natuurlijk werken we volledig naar de smaak van de opdrachtgever, maar we proberen de opdrachtgever ook uit te dagen om out of the box te denken. In ieder interieur is er wel de mogelijkheid om een twist aan te brengen,” vertelt Anita. “Iets onverwachts, iets spannends, een grapje. Daardoor krijg je een bijzonder interieur.”

Naar wens op maat gemaakt

“Wij houden van mooie kleurcombinaties. Er is tegenwoordig zoveel maatwerk mogelijk met behang, mooie kleden, verf, etc.” aldus Ilse. “Wij werken samen met behangleveranciers als Kek Amsterdam, Rebel Walls en Eijffinger. Tevens hebben we onze eigen verflijn samengesteld. Die wordt per opdracht op maat gemaakt in de verffabriek van Phoenix Kwaliteitsverven in Zeewolde. Onze unieke vloerkleden komen bijvoorbeeld van Karpi, the Woolstudio, Ardeco en lifestyle.”

Ilse en Anita halen hun inspiratie uit hun regelmatige bezoek aan interieurbeurzen in binnen- en buitenland en het bezoeken van stylistendagen van bijvoorbeeld BNS Crisp, de branchevereniging waar ze aangesloten zijn. Uiteraard volgen ze ook alle mogelijke bladen en televisie-programma’s. Zo zijn ze constant op de hoogte van nieuwe mogelijkheden, nieuwe trends en producten op het gebied van wonen. 

In de eerste week van oktober heeft Ilse op de VTWonen & Design beurs in de RAI in Amsterdam gestaan, om persoonlijk interieuradvies te geven. De opening van Down Town Veenendaal was op 14 september.

www.ilistyle.nl
www.slok-interieurstyling.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.