Specialisten

Interieurstylistes Ilse van iliStyle en Anita van Slok Interieurstyling werken samen onder de naam STYLenJOY: ‘Je eigen stijl, maar dan anders’ Kracht en kennis bundelen en mooie projecten doen. Dat is de wens van de twee interieurstylistes die dit najaar in DownTown Veenendaal hun samenwerking lanceren.

Aan enthousiasme ontbreekt het niet. Interieurstylistes Ilse Baan (43) en Anita Slok (34) staan te popelen om samen interieurprojecten op te pakken. “We hebben elkaar binnen ons vak ontmoet en het klikte. Direct kwam het idee om als bedrijf STYLenJOY zoveel mogelijk samen te gaan werken. Het is als het bekende 1 + 1 = 3. Als we onze creativiteit bundelen, is er veel meer mogelijk dan wanneer ieder voor zich zouden werken.”

Thuis her-uitvinden

STYLenJOY werkt zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Het liefst pakken de dames meteen door met gezamenlijke projecten. “Samen een bedrijf runnen in plaats van alleen biedt veel meer kennis en plezier. Dat komt de klant ten goede, en we kunnen meer opdrachten aannemen. Dat vinden we een geweldige uitdaging,” vertelt Ilse. “We dromen er van om door styling een nieuw gevoel van thuis te creëren; eigen èn van deze tijd.”

Wij komen voor een eerste afspraak graag bij mensen thuis om de sfeer van hun huis te proeven. Zo komen we er ook het beste achter waar de bewoners van houden en wat ze anders willen. Als je op de plek bent waar alles om draait, krijg je er gelijk een gevoel bij. Dan gaat bij ons al het radartje lopen welke nieuwe ideeën we in die ruimte zouden kunnen toepassen.

We houden van interieurs met bijzondere details

Om een gevoel te krijgen bij stoffen, kleuren, behang, vloerkleden, etc. hebben wij een aantal kratten gevuld met stalen. De kratten halen we tevoorschijn als daar behoefte aan is. Dat verduidelijkt onze ideeën en geeft de mogelijkheid om te voelen en te vergelijken, om stoffen en kleuren bij elkaar te houden. Dan gaat het nieuwe al een beetje leven.

“Het is de kunst om een verrassend interieur te creëren. Natuurlijk werken we volledig naar de smaak van de opdrachtgever, maar we proberen de opdrachtgever ook uit te dagen om out of the box te denken. In ieder interieur is er wel de mogelijkheid om een twist aan te brengen,” vertelt Anita. “Iets onverwachts, iets spannends, een grapje. Daardoor krijg je een bijzonder interieur.”

Naar wens op maat gemaakt

“Wij houden van mooie kleurcombinaties. Er is tegenwoordig zoveel maatwerk mogelijk met behang, mooie kleden, verf, etc.” aldus Ilse. “Wij werken samen met behangleveranciers als Kek Amsterdam, Rebel Walls en Eijffinger. Tevens hebben we onze eigen verflijn samengesteld. Die wordt per opdracht op maat gemaakt in de verffabriek van Phoenix Kwaliteitsverven in Zeewolde. Onze unieke vloerkleden komen bijvoorbeeld van Karpi, the Woolstudio, Ardeko en lifestyle.”

Ilse en Anita halen hun inspiratie uit hun regelmatige bezoek aan interieurbeurzen in binnen- en buitenland en het bezoeken van stylistendagen van bijvoorbeeld BNS Crisp, de branchevereniging waar ze aangesloten zijn. Uiteraard volgen ze ook alle mogelijke bladen en televisie- programma’s. Zo zijn ze constant op de hoogte van nieuwe mogelijkheden, nieuwe trends en producten op het gebied van wonen.

Een aantal zaterdagen in het jaar zijn we van 13.00 uur tot 17.00 uur te vinden in de Karwei in Barneveld. Daar geven we interieur- en kleuradvies geven. De data’s staan op onze website. Daarnaast geeft Ilse dit jaar weer een aantal dagen interieuradvies op de VT Wonen Designbeurs. Dat zal deze keer waarschijnlijk wel online zijn.

www.ilistyle.nl
www.slok-interieurstyling.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.