Lokaal nieuws donderdag 19 december 2019

Breng orde in de kerstdecoratie

Ss0kYBi.jpgDe mooie december maand is weer in volle gang. De maand dat het hart van de dames van StylenJoy uiteraard sneller gaat kloppen. De stijlstudio is weer in kerstsferen gebracht. Een mooi gedekte tafel met vele mooie accessoires en kerstballen!

December is een drukke maand. Wij delen graag een aantal tips voor het decoreren van je huis zonder dat het onrustig wordt. Een mooi gedekte tafel, is voor iedereen mogelijk. Hierbij laten wij zien hoe je dus rust kan brengen op tafel door middel van je borden en glazen / accessoires te clusteren.

Plaats de borden bijvoorbeeld op een plateau zoals hier getoond op afbeelding.

Wanneer je clustert en alles dichterbij elkaar zet oogt het netter en opgeruimder. Varieer van vorm en hoogte en kies voor een oneven aantal objecten voor een speels effect. Wilt u het rustig houden in het midden van de tafel? Kies dan voor een eyecatcher die alle aandacht naar zich toetrekt.

Hf6gS5b.jpgOm eenheid te creeƫren op tafel kan je het beste kiezen voor servies van hetzelfde materiaal. Ga bijvoorbeeld voor alleen maar keramiek of alleen glas voor balans. Om je tafel wat uitbundiger te maken kies je juist weer voor verschillende materialen. Combineer bijvoorbeeld glas met keramiek zoals hier op de foto.

wYh8uLI.jpgWil je een keer wat anders dan de echte groene kerstboom, ga dan creatief aan de gang met hout. Zoals hier op de foto getoond. Leuk creatief en een keer wat anders. Op ons Pinterest account StylenJoy tonen wij ook leuke alternatieve voor een kerstboom.

Nog 1 tip, kies een aantal accent kleuren en laat deze kleuren mooi samen komen op een paneel van hout met een stuk behang. Zoals je ziet op de foto komen de kleuren mooi samen.

Met deze tips moet het toch lukken om de kerst tot een feestje te maken. Wij Ilse en Anita wensen jou hele fijne feestdagen en een gezond 2020 toe!

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden