Lokaal nieuws donderdag 23 januari 2020

Hoe pas je een thema toe in je interieur

QU0Clt4.jpgDe rode draad door ieder interieur is het gebruik van planten en bloemen, gebruik van natuurlijke materialen vormen en patronen. En het zal je niet echt verrassen maar de verschillende woonstijlen worden bijzonder met het gebruik van een thema.

Denk bijvoorbeeld aan het strand gevoel, of ben jij helemaal weg van bloemen? Laat dan bloemen de overtoom voeren. Neem bijvoorbeeld dit prachtige behang van Kek Amsterdam. Pas het toe op 1 wand of maak een ruimte echt bijzonder door het behang toe te passen in een ronde vorm.

Laat het bloemen accent terug komen met mooie droogbloemen. Hang ze bijvoorbeeld in glazen buisjes op in de kamer op een bijzondere plek. Cluster ze bij elkaar en je hebt een mooi stijlvol hoekje. Of zet een aantal droogbloemen in een houten blok.

Een aantal bloemen die zich makkelijk lenen om te drogen: Miscanthus , een sneeuwbal van de katoentak, zacht konijnenstaartje, de Lagurus. Het bloemen thema is met zijn drukke patronen wel aanwezig. Daarom is het gebruik van ton sur ton een passende aanvulling in dit interieurthema.

De stoffen collectie van Pure & Orginal lenen zich hier goed voor. Samen met de verf van pure & Orginal kan je een prachtig ton sur ton geheel cree?ren. De kleuren van de gordijnen zijn namelijk afgestemd op de verf. Zo krijg je een prachtig samenhangend geheel. De gordijnen zijn te krijgen in 3 verschillende uitvoeringen. Fuente: luxe stof met fluweel uitstraling, Rozzo: stoere stof met linnen Look, Mezza: Dunne inbetween stof met grof dessin. Geef je eigen touch aan de gordijnen door een persoonlijke keuze te maken in ophang methode, plooi en lengte. De gordijnen kunnen gemaakt worden in vouwgordijnen en overgordijnen.

Ter afsluiting 1 van de trendkleuren in 2020 is de kleur Mauve. Mauve is een combinatie tussen lichtpaars en oudroze. Deze trendkleur past perfect in dit plaatje.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden