Lokaal nieuws maandag 22 juni 2020

Een werkplek thuis creëren

PSCP7M5.pngIn deze tijd zijn we met z’n allen op zoek naar oplossingen om niet massaal weer met het openbaarvervoer te gaan. Om niet de kantoren weer overvol te laten raken en omdat we er de laatste maanden ook toe gedwongen waren om het thuis zo in te delen dat er geleerd, gewerkt en geleefd werd. Om nu de werkplek een stylisch karakter te geven komen wij graag met een paar tips.

Wat vooral belangrijk is met het cree?ren van de werkplek is het clusteren/groeperen van objecten. Op die manier ontstaat er rust in de ruimte. De ee?n houdt van veel accessoires en de ander houdt van alleen praktische spullen. Gebruik rechthoekige vierkante opbergvakken boven de werkplek. Gebruik de een functioneel en de ander om te pronken met mooie accessoires.

Als je graag gaat voor kleurrijk kies dan voor rustige pastel tinten. Of als je echt de kleur erin wil brengen zorg dan dat de kleuren tegenover elkaar staan in de kleurencirkel om op die manier de rust te cree?ren.

Werk met vlakken op de muur. Op deze manier cree?er je een grafisch effect en te gelijke tijd geeft het een rustgevend effect. Wat ook kan is een baan behang op de muur of op een paneel met een leuke print. Ook erg leuk voor de verbinding.

7dXOefD.pngKies voor zachte kleuren zodat je jezelf in een aangename omgeving bevindt. Zeegroen en rossig bruin liggen zo ongeveer tegenover elkaar in de kleurencirkel. Een natuurlijk duo dus. Zeker tegen een lichte basis.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden