Lokaal nieuws maandag 09 november 2020 Bron: Veenendaal - Brouwershof

Ontdek Veenendaal: fijn winkelen en heerlijk groen

Middenin Veenendaal vind je de 43 huurappartementen van Brouwershof. Je woont hier op loopafstand van het centrum van Veenendaal én heerlijk centraal in Nederland. Veenendaal staat bekend als winkelstad maar heeft ook verschillende natuurgebieden in de buurt. Zo is er altijd wat te beleven!

 

Winkelhart Veenendaal

In Veenendaal vind je meer dan 300 winkels! Maak een wandeling naar het centrum en ontdek de vele winkels. Ook op een regenachtige dag is het hier heerlijk overdekt winkelen in Passage Corridor. Hier vind je verschillende grote modeketens, zoals Manfield en Jack & Jones. In het oude centrum vind je hippe conceptstores, leuke boutiques en bijzondere speciaalzaken. 

Ontdek de natuur

Veenendaal staat bekend om de prachtige natuur in de omgeving. In Brouwershof woon je direct aan het Schrijverspark, maar er zijn ook bijzondere plekken in en rondom Veenendaal te ontdekken. Zo vind je middenin Veenendaal de Surfvijver. Een heerlijk plekje om te wandelen of hVeenenard te lopen! En wil je verder de Utrechtse Heuvelrug in? Begin dan bij de Slaperdijk. Een prachtig stukje natuur die de grens tussen het bebouwde Veenendaal en de achterliggende natuurgebieden vormt. Voor een sportieve middag met wat meer avontuur kun je ook een kano huren en in Veenendaal opstappen. Zo ontdek je op een leuke manier de omgeving!

Meer weten over Veenendaal - Brouwershof

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden