Lokaal nieuws maandag 30 november 2020 Bron: Veenendaal - Brouwershof

De verhuur is gestart

De verhuur van de 43 appartementen in Brouwershof in Veenendaal is gestart! Het is vanaf nu mogelijk om je online in te schrijven voor een appartement van jouw keuze en de benodigde documentatie te uploaden.

Het complete woningaanbod met plattegronden en prijzen is vanaf nu te vinden op onze website. Zo kun je gemakkelijk zien welk appartement jouw voorkeur heeft. Kies je voor een tweekamerappartement mét laminaatvloer, een driekamerappartement met balkon op het westen of ga je toch voor één van de twee penthouses? Je hebt tot en met woensdag 9 december, 23.59 uur om jouw inschrijving compleet te maken. Hoe je dat doet, lees je hieronder. 

Schrijf je direct in!

Om te zorgen dat je voor een appartement in aanmerking komt is het belangrijk dat je het digitale inschrijfformulier invult en compleet maakt. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Stap 1: Ga op onze website naar je eigen account omgeving en login met jouw inloggegevens.

Stap 2: Klik op 'Online inschrijven' in het menu links. Zo kom je direct in het inschrijfformulier terecht.

Stap 3: Vul alle gevraagde gegevens in en upload de gevraagde documenten. Het is mogelijk om het inschrijfformulier tussentijds op te slaan en later in te sturen. 

Stap 4: Onderteken het formulier en klik op verzenden. Let op: pas na ondertekening is de inschrijving ontvangen. Zorg ervoor dat je de inschrijving uiterlijk woensdag 9 december, 23.59 uur afrondt.

Het inschrijftermijn sluit op woensdag 9 december om 23.59 uur. Je hebt dus ruim de tijd om je te oriënteren op de verschillende woningtypes en de gevraagde documenten te verzamelen. Om je inschrijving af te ronden heb je in eerste instantie alleen een Inkomensverklaring van de Belastingdienst nodig en eventueel een Verklaring arbeidsverleden UWV.

Ik heb een woning voorlopig toegewezen gekregen. En nu?

Zodra je een woning (voorlopig) toegewezen krijgt heb je 3 dagen de tijd om deze te accepteren of af te wijzen. Indien je de woning accepteert heb je nog eens 14 dagen de tijd om onderstaande documenten te uploaden in jouw online dossier. 

Een recent uittreksel basisregistratie personen bij de Gemeente waar je momenteel ingeschreven staat
Een recente werkgeversverklaring
3 recente loonstroken
3 bankafschriften met de meest recente loonstortingen 
Uittreksel BKR (via www.bkr.nl)
Indien van toepassing een kopie partneralimentatie / echtscheidingsconvenant.

Meer weten over Veenendaal - Brouwershof

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden