Lokaal nieuws woensdag 16 december 2020 Bron: Veenendaal - Brouwershof

Update vanaf de bouwplaats

Er wordt hard gewerkt in Brouwershof. Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien zijn de gevels prachtig afgewerkt en zit het meeste glas erin. Hoog tijd voor een korte update vanaf de bouw!  

 

Keukens en wandafwerking

Zoals je kunt zien wordt er hard gewerkt aan de woningen in Brouwershof. Ze zijn deze week begonnen met het plaatsen van de eerste keukens. Ook is een aantal woningen al voorzien van het luxe sanitair en zijn de binnenwanden vlak afgewerkt en voorzien van wit sauswerk. Wat ziet het er dan meteen anders uit! Ook de balkons hangen er al zonnig bij... Zie jij jezelf hier ook wonen? De eerste appartementen zijn inmiddels toegewezen, maar er zijn nog enkele twee- en driekamerappartementen beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

Klik op onderstaande foto's om ze groter te bekijken.

Meer weten over Veenendaal - Brouwershof

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden