Lokaal nieuws donderdag 28 januari 2021 Bron: Veenendaal - Brouwershof

Geplande oplevering van de appartementen in Brouwershof

Wil jij ook begin van dit jaar nog wonen in hartje Veenendaal? Dan hebben we goed nieuws! Ondanks alle maatregelen gaan de werkzaamheden op de bouw voortvarend door. Dit betekent dat we binnenkort kunnen beginnen met het opleveren van de appartementen in Brouwershof.

 

Een aantal driekamerappartementen hebben al een mooie wandafwerking en sanitair. Deze week is er ook gestart met de wandafwerking, sanitair en het plaatsen van de keukens in de volgende fase appartementen. Naar verwachting worden de appartementen in Brouwershof in week 14 (de eerste week van april) opgeleverd. Er zijn nog enkele twee- en driekamerappartementen in Brouwershof beschikbaar. Benieuwd of er een appartement voor jou bij zit? Kijk dan gauw in onze woningzoeker, of schrijf je direct in!

Meer weten over Veenendaal - Brouwershof

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden