Lokaal nieuws woensdag 17 februari 2021 Bron: Veenendaal - Brouwershof

Een kijkje in de appartementen van Brouwershof

De eerste appartementen in Brouwershof zijn inmiddels verhuurd. We snappen dat je reuze nieuwsgierig bent naar hoe de appartementen eruit komen te zien. Daarom hebben we een korte video opgenomen waarin we vertellen wat je van een huurappartement in Brouwershof kunt verwachten.

 

Alle appartementen worden bijvoorbeeld luxe afgewerkt en hebben in de basis een luxe keuken met moderne inbouwapparatuur en een mooie badkamer. Benieuwd naar hoe de keuken en badkamer eruitziet? Bekijk dan gauw de video die wij in de appartementen hebben gemaakt! De appartementen worden allemaal begin april opgeleverd. Ook hier wonen? Er zijn nog enkele driekamerappartementen beschikbaar. Schrijf je snel in!

Meer weten over Veenendaal - Brouwershof

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden