Archipel

Veenendaal - Veenendaal
Actueel aanbod

€ 395.000,- tot € 689.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 175m2
Kaveloppervlak
230 - 723m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

ARCHIPEL IN VEENENDAAL-OOST
In Veenendaal-oost bouwen wij aan een nieuwe wijk met vrijstaande, half vrijstaande en seniorenwoningen op een eiland, omgeven en doorsneden door kanalen en sloten.

Alle woningen liggen dus aan of bij het water, waardoor iedereen in de wijk kan genieten van rietkragen, eenden, waterhoentjes en vissen. In de zomer spiegelt de zon zich in het wateroppervlak en ’s winters vormt zich een mooie ijsbaan, pál naast de deur.

Prijsindicatie vanaf € 395.000,- v.o.n – € 689.000,- v.o.n.

Projectwebsite: www.archipelveenendaal.nl

LOCATIE
Jouw woning op Archipel ligt aan de Zuidoostelijke rand van Veenendaal, pal aan De Groene Grens, de natuurlijke zone die Veenendaal scheidt van Ede. Dit voormalige agrarische gebied is ingericht voor recreatie, met ruimte voor sport en ontspanning, heerlijk fietsen en wandelen met of zonder hond.

Overigens is ligt ook een compleet sportpark op een paar minuten fietsen door rustige wijken, dus opgroeiende kinderen kunnen gewoon veilig op de fiets naar voetbal, hockey of tennis.

Veenendaal is een middelgrote gemeente met een levendig centrum, dat vanuit de Archipel gemakkelijk te bereiken is. Met de fiets is het nog geen tien minuten. Ook rijdt er een streekbus. In Veenendaal-oost zelf zijn trouwens alle voorzieningen, van een supermarkt tot medische faciliteiten. Dus je kunt voor zo’n beetje alle dagelijkse behoeften gewoon in je eigen wijk terecht.

De speciaal voor Archipel gecreëerde wooneilanden zijn omgeven door sloten en kanalen. Dit ‘eigen’ water is weer verbonden met de bestaande waterwegen in de regio, dus je kunt er ook per roeiboot of kano op uit! En in de winter kun je bij wijze van spreken vanuit je achtertuin heel Nederland beschaatsen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Archipel
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
75
Prijs
€ 395.000,- tot € 689.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden