De Kade

Veenendaal - Veenendaal
Actueel aanbod

€ 256.500,- tot € 369.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 145m2
Kaveloppervlak
125 - 190m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

De Kade - Centraal in Nederland I Vlakbij Utrecht en Arnhem

VERKOOP GESTART!! SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN WONING!

Variatie in woontypen
De woningen in De Kade zijn door hun indeling, formaat en prijs uitstekend geschikt voor starters of als tweede stap in een wooncarrière. Er worden hier voornamelijk rijwoningen gebouwd, die opvallen door de grote variatie in geveltypen. Van sober klassiek tot modern met een vleugje ‘industrieel’. Prijsindicatie vanaf € 270.000,- v.o.n.

Geïnteresseerd in dit project? Ga dan naar www.dekade-veenendaal.nl voor meer informatie.

Voortuindelen
Zoek je privacy? In de ruime, lichte woningen of in de achtertuinen in De Kade geniet je volop van je gezin. Wil je een praatje maken met je buren of gezellig samen wat eten en drinken? Alle huizen hebben óók een stedelijke voortuin, perfect geschikt om het leven met de buurt te delen. Zo wordt elke zonnige dag potentieel ook ‘burendag’ in De Kade.

Spelen in De Kade en aan de kade
Gezinnen met kinderen zullen zich er zeker thuis voelen. Voor de allerkleinsten is er midden op het eiland een centraal parkje met speeltoestellen en bankjes, waar de kinderen veilig kunnen spelen terwijl hun ouders samen een oogje in het zeil houden.
Worden ze wat ouder, dan trekt natuurlijk het water. De wijk is omringd door brede waterwegen met verharde kades, deels voorzien van trappen om af te dalen tot op waterniveau. Dat betekent lekker spelevaren in de zomer, en natuurlijk schaatsen in de winter!

Het Eilandenrijk van de Veenderij
De speciaal voor De Kade gecreëerde wooneilanden zijn omgeven door sloten en kanalen. Dit ‘eigen’ water is weer verbonden met de bestaande waterwegen in de regio, dus je kunt er ook per roeiboot of kano op uit! En in de winter kun je bij wijze van spreken vanuit je achtertuin heel Nederland beschaatsen.

Tien minuten fietsen naar het centrum
Veenendaal is een middelgrote gemeente met een levendig centrum, dat vanuit De Kade gemakkelijk te bereiken is. Met de fiets is het nog geen tien minuten. In Veenendaal-oost zelf zijn trouwens alle voorzieningen, van een supermarkt tot medische faciliteiten. Dus je kunt voor de belangrijkste dagelijkse behoeften gewoon in je eigen wijk terecht.

Ontspannen in de buurt
Veenendaal-oost ligt pal aan de ‘Groene Grens’, een natuurlijk recreatiegebied dat uitnodigt tot picknicken, barbecueën, hengelen, kikkervisjes vangen, hutten bouwen, maar ook lekker joggen en fietsen. Wil je sporten in clubverband? Er ligt een compleet sportpark op een paar kilometer afstand. Dus opgroeiende kinderen kunnen gewoon veilig op de fiets naar voetbal, hockey of tennis..

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kade
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
52
Prijs
€ 256.500,- tot € 369.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Busstation, Huisarts, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden