LEIV wonen

Veenendaal - Veenendaal
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

LEIV - Stadswonen in Veenendaal - Oost

Meedenken over de woningen aan de Stuivenbergheem? Op zoek naar een woon-werk woning of juist naar een 2-generatie woning waarbij je vader of moeder zelfstandig op de begane grond kan wonen?

Wij komen graag in contact met geïnteresseerden die stads willen wonen in Veenendaal-oost en die graag meedenken over hoe de woningen er van binnen en buiten uit komen te zien.

Ben je op zoek naar een woning met werkruimte? Of zoek je een woning waarbij ruimte is voor een inwonende ouder? Wil je een grote woonkeuken en mooi balkon? Wil jij zorgen dat jouw nieuwe huispast bij jouw woonwensen? Doe dan mee aan de enquête.

In deelgebied Buurtstede liggen de 14 woningen van het project LEIV. Buurtstede is straks het centrale deel van Veenendaal-oost, waar in totaal circa 1.250 woningen komen. Het grootste deel hiervan is inmiddels gebouwd. In Buurtstede ging Veenendaal-oost van start en kwamen de eerste bewoners in 2010 in Veenendaal-oost wonen.

LEIV ligt met de voeten in het water aan de Stuivenbergheem, bij de Brink. Aan de achterzijde begint buurtschap de Erven, aan de voorkant de Ontmoeting, waar ook de LEIV woningen liggen. Aan de voorzijde ligt de parkeerplaats van de Brink. Winkels, het Ontmoetingshuis met de scholen, kinderopvang en Kerken en het Kloppend Hart Huis met de zorgvoorzieningen zijn op loopafstand aanwezig. Met de fiets ben je in 8 minuten in het centrum en in 10 minuten bij het station. De uitvalswegen richting Utrecht, Arnhem (A12) en Amersfoort (A30) liggen om de hoek. LEIV ligt dus lekker centraal. Wil je de natuur in? De Groene Grens ligt op loopafstand, even genieten van de buitenlucht kan dus ook.

Ga voor meer informatie naar leiv-wonen.nl en meld je aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
LEIV wonen
Koopwoningen
14
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden