LEIV wonen

Veenendaal - Veenendaal
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

LEIV - Stadswonen in Veenendaal-oost

Het project LEIV bevat 18 woningen, 9 koopwoningen en 9 vrije sector huurwoningen. Ze grenzen aan het water en zijn gelegen in deelgebied Buurtstede, het hart van Veenendaal-oost. De woningen zijn ruim met 3 woonlagen, hebben een mooi balkon en worden duurzaam verwarmd en gekoeld door energieleverancier DEVO.

• Heerlijk wonen aan het water
• Fijn balkon aan plein- of waterzijde
• Parkeerplaats op eigen terrein
• Alle voorzieningen op loopafstand
• Op 5 autominuten van de A12 en 7 min van de A30
• 10 fietsminuten naar het station en centrum van Veenendaal

LEIV ligt met de voeten in het water aan de Stuivenbergheem, bij de Brink. Aan de achterzijde begint buurtschap de Erven, aan de voorkant de Ontmoeting, waar ook de LEIV woningen liggen. Aan de voorzijde ligt de parkeerplaats van de Brink. Winkels, het Ontmoetingshuis met de scholen, kinderopvang en Kerken en het Kloppend Hart Huis met de zorgvoorzieningen zijn op loopafstand aanwezig. Met de fiets ben je in 8 minuten in het centrum en in 10 minuten bij het station. De uitvalswegen richting Utrecht, Arnhem (A12) en Amersfoort (A30) liggen om de hoek. LEIV ligt dus lekker centraal. Wil je de natuur in? De Groene Grens ligt op loopafstand, even genieten van de buitenlucht kan dus ook.

Ga voor meer informatie naar leiv-wonen.nl en meld je aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
LEIV wonen
Koopwoningen
9
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden