Zuidpoort Veenendaal

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Veenendaal - Veenendaal
Actueel aanbod

€ 975,- p.m. tot € 1.385,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 125m2

Over dit project

ZUIDPOORT
34 UNIEKE APPARTEMENTEN IN VEENENDAAL

HET PROJECT
Als bewoner van Zuidpoort woont u letterlijk aan de rand van het gezellige winkelgebied! Vesteda gaat hier 34 appartementen verhuren in de vrije huursector.
In Zuidpoort komen drie- en vierkamerappartementen met een oppervlakte tussen de 81 m² en 125 m². De appartementen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken. Elk appartement heeft een balkon, waarvan de meeste op het Zuiden liggen. Alle appartementen worden voorzien van een Bruynzeel keuken met alle benodigde apparatuur en een volledig ingerichte badkamer. Alle appartementen zijn (aard)gasloos. Hiermee hebben de woningen een A-energielabel.

DE LOCATIE
Een centrale ligging met goede reismogelijkheden met het openbaar vervoer of met de auto. Zowel treinstation Veenendaal-Centrum als Veenendaal-De Klomp is snel bereikbaar, evenals de autosnelwegen A12, A30 en A15.
Vanuit uw appartement stapt u zo het centrum in voor een dagelijkse boodschap, met een ruim aanbod aan winkels. Of brengt u een bezoek aan het theater of aan een van de vele horecagelegenheden die Veenendaal rijk is. Het stadsstrand met diverse sportactiviteiten in de zomer biedt een perfecte sfeer voor jong en oud.

Geïnteresseerd, schrijf je in www.hureninzuidpoort.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuidpoort Veenendaal
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
34
Huurprijs (p.m.)
€ 975,- tot € 1.385,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden