Veenendaal - Brouwershof

Veenendaal - Veenendaal
Toekomstig aanbod

€ 850,- p.m. tot € 1.250,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 128m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

BROUWERSHOF
Veenendaal is een levendige stad met een dorps en groen karakter. De binnenstad heeft een groots winkelhart met een divers aanbod aan restaurants en cafés. Daarnaast zijn Theater De Lampegiet, het Filmhuis en de Cultuurfabriek geschikte plekken voor een avondje uit. Veenendaal is een goede uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht, want de stad ligt op de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
Wonen in het centrum met de rust van een woonwijk. Brouwershof biedt dit beide. De nieuwbouw huurappartementen liggen op steenworp afstand van het centrum. De modern architectuur vanuit Brouwerspoort wordt doorgetrokken en vertaald naar een eigentijds ontwerp.
Voor de deur komt een prachtig park waar je kan genieten van de zon, met je kinderen of lekker met een boek.

WONINGAANBOD BROUWERSHOF
Het nieuwbouwcomplex Brouwershof telt bijna 100 woningen, waarvan 43 vrije sector huurappartementen. De woningen hebben een oppervlakte tussen de 49 en 128 vierkante meter. Iedere woning heeft een fijne buitenruimte. De woningen hebben een moderne badkamer met een enkele of dubbele wastafel(afhankelijk van het type), inloopdouche met glazen douchescherm en een designradiator. Alle appartementen hebben een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, koel- en vriescombinatie en een combimagnetron.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Veenendaal - Brouwershof
Start verhuur
27-11-2020
Huurwoningen
43
Huurprijs (p.m.)
€ 850,- tot € 1.250,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden