online marketing strategie

De Veense Poort fase 2A2

Veenendaal - Veenendaal
Actueel aanbod

€ 297.500,- tot € 329.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
101 - 101m2
Kaveloppervlak
95 - 181m2

Over dit project

Wonen in De Veense Poort

Fase 2A2 bestaat uit 20 charmante woningen met een woonoppervlakte vanaf 101 m2 GBO. De woningen in fase 2A2 zijn voorzien van een warmtepomp (verwarming en koeling), gasloos, hebben vloerverwarming op beide woonlagen en kunststof kozijnen. Alle informatie over het project, inclusief prijslijst, is te vinden op de website: https://www.deveensepoort.nl/

Project De Veense Poort

In opdracht van De Veense Poort Vastgoed BV ontwikkelt Timpaan het bouwplan De Veense Poort. Gesitueerd aan de westkant van Veenendaal, vlakbij de Rondweg-West. In totaal worden hier ongeveer 250 woningen gerealiseerd in verschillende fases, waaronder diverse types grondgebonden woningen zoals comfortwoningen en eengezinswoningen en appartementen. De Veense Poort kent dus volop variatie in woningtypes.

De locatie

In De Veense Poort woont u prima qua bereikbaarheid. Door de centrale ligging in Nederland met toegang tot belangrijke hoofdwegen is Veenendaal uitstekend bereikbaar. Via de vlakbij gelegen Rondweg-West bent u snel op de A12 en binnen een half uur in Utrecht of Arnhem. Binnen de stad is de fiets de meest logische vervoerskeus. Vanuit De Veense Poort is het via de Nieuweweg ca. 10 minuten fietsen naar het centrum. De wijk komt midden in een levendig gebied in Veenendaal, met winkels, restaurants en gemengde bedrijven aan onder andere de Nieuweweg.

Voor verkoopinformatie kunt u terecht bij één van de makelaars:

– Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars (0318-529919 – info@ginkelbemmelen.nl)

– Diepeveen Makelaars (0318 519011 – info@diepeveenmakelaars.nl)

– Burgland Makelaars Veenendaal (0318 – 628412 – info@burglandveenendaal.nl)

Vul het belangstellingsformulier in als u op de hoogte wilt worden gehouden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Veense Poort fase 2A2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20
Prijs
€ 297.500,- tot € 329.000,-
Type woningen
Hoekwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden