Blauw!

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Veenendaal - Veenendaal
Actueel aanbod

€ 320.000,- tot € 779.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 178m2
Kaveloppervlak
115 - 700m2
Inhoud
300 - 550m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Waterrijk wonen op BLAUW!
In Veenderij op eiland H, Veenendaal-oost, komt nieuwbouwproject Blauw! De woningen van project Blauw! worden gebouwd op een prachtige locatie en liggen aan of bij het water. Zo kan iedereen in de wijk genieten van rietkragen, eenden, waterhoentjes en vissen. Voorzieningen, waaronder een supermarkt en gezondheidscentrum, liggen in de buurt.

Bij de inrichting van project Blauw! maken we gebruik van onze beproefde ‘wonen naar wens’-methode. Dat betekent dat we de toekomstige bewoners vragen méé te denken over de vormgeving van hun woning. Door mee te doen aan de uitgebreide online enquête krijg je als potentiele koper direct invloed op jouw woning en daarmee op de sfeer op ‘jouw’ eiland. De enquête is inmiddels gesloten en beide workshops hebben reeds plaatsgevonden.

Schrijf je bij de start van de verkoop in op jouw bouwnummers van voorkeur. Dit kan bij de start van de verkoop op https://blauw-veenendaal.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blauw!
Start verkoop
28-04-2021
Koopwoningen
45
Prijs
€ 320.000,- tot € 779.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden