online marketing strategie

Weideveen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Veenendaal - Veenendaal
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
160 - 174m2
Kaveloppervlak
266 - 545m2
Inhoud
600 - 675m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Variatie aan woningen in Weideveen
Op een weids en langgerekt eiland in het zuidwesten van Veenderij komt deelproject Weideveen. Het kleinschalige plan biedt veel variatie in woningen. Het aanbod omvat straks 4 twee-onder-een-kapwoningen, 7 vrijstaande woningen in twee typen en een vrijliggend appartementengebouw met 18 huurappartementen.

Dorpse rust en ouderwets vertier
Weideveen kenmerkt zich door dorpse rust, met veel groen, water en speelplekken voor de kinderen. Verder biedt de natuurlijke omgeving volop mogelijkheden voor ontspanning en vertier: wandelen, bootje varen, hengeltje uitwerpen en - als het ouderwets wintert – schaatsen. Speciaal voor voetgangers en fietsers zijn routes aangelegd die de wooneilanden onderling met elkaar verbinden. Je merkt, alles staat hier in het teken van rust en ontspanning, met toch alle voorzieningen dichtbij.

Wonen in het Venetië van Veenendaal
Sluit je ogen en stel je voor. Wooneilanden met elkaar verbonden door bruggetjes. Water en kanalen met kleine pleziervaartuigen. Woninggevels die zich weerspiegelen in het water. Dat is in het kort Veenderij. Volgens sommigen nu al het Venetië van Veenendaal. Hier liggen alle woningen aan of bij het water.

Ruime gezinswoningen
Zoek je een lekker royale woning? Weideveen biedt de keuze uit twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Van dat laatste type komen er drie beschikbaar in een XL-uitvoering op extra grote kavels aan het water.

Huurappartementen met een weids uitzicht
Het appartementengebouw telt drie woonlagen en een stallingsgarage, met ruimte voor circa 13 privé parkeerplaatsen en bergingen. De appartementen variëren in grootte van ongeveer 80 tot 100 vierkante meter. Voeg daarbij nog een heerlijke, ruime buitenruimte. Vanaf je balkon geniet je eindeloos van het uitzicht over het water en het weidse landschap.

Duurzaam
Welke woning je ook kiest: allemaal onderscheiden ze zich door een architectonisch hoogstaand ontwerp en de toepassing van duurzame bouwmaterialen. Verder zijn de woningen en appartementen zeer energiezuinig en voldoen ze aan de nieuwe BENG-eisen. BENG staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weideveen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden