Wandgrimeurs

Groen!

Veenendaal - Veenendaal
Actueel aanbod

€ 350.000,- tot € 950.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
76 - 206m2
Kaveloppervlak
105 - 529m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Waterrijk wonen op Groen!
Op de grens van stad en land, in Veenderij in Veenendaal-oost, groeit Groen! met haar 40 woningen uit tot een leefomgeving met een aangenaam dorps karakter. Dit gebied bestaat uit prachtige, ruim opgezette en kindvriendelijke wooneilanden. Wat je noemt een heerlijke plek voor met name jonge gezinnen.

Groen! bestaat in totaal uit 40 woningen, te weten:
- 10 vrijstaande woningen
- 12 twee-onder-een-kapwoningen
- 18 rij- en hoekwoningen

Wonen op Groen! voelt elke dag een beetje als vakantie. Ervaar het betere water- en natuurleven pal naast, voor of achter je nieuwe woning. Brede watergangen, wuivend riet. Voel de vrijheid en ga er in de zomer op uit in een bootje, een kano of op een sup-board, afgewisseld met een verfrissende duik in het rimpelloze water. Wandel, fiets of plof lekker neer in het gras met een picknickmand vol lekkers. In de winter zoef je schaatsend over het ijs.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groen!
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40
Prijs
€ 350.000,- tot € 950.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden