Wandgrimeurs

De Meesters

Veenendaal - Veenendaal
Actueel aanbod

Over dit project

DE MEESTERS LATEN ZICH ZIEN
De Schoolstraat in Veenendaal ondergaat in 2023 een metamorfose. Wilma Wonen en de gemeente hebben de ambitie om van een stenig bedrijventerrein een kleinschalig, vriendelijk wijkje met veel groen en ontmoetingsplekken te maken. Het voormalige pand van Seats and Sofas, waar GGD nu vaccineert, maakt plaats voor twee duurzame gebouwen met circa 125 appartementen. Op deze website vind je meer informatie over de ontwikkeling en de planning van De Meesters.

De Meesters dankt haar naam aan de Gelderse School die hier ooit stond en doordat de gebouwen straks als stoere Meesters in de ruimte staan. Daarbij staat De Meesters voor meesterlijk wonen.
Voor meer informatie en aanmelden nieuwsbrief, ga naar de projectwebsite www.demeestersveenendaal.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Meesters
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden