Wonen in Greenz

Veenendaal - Veenendaal
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Veenendaal, stad om van te houden
Hoewel Veenendaal een heel rijke geschiedenis heeft, die af te lezen is aan de vele monumenten die de stad telt, is de gemeente eigenlijk pas echt gaan groeien in de jaren zestig. Nu wonen er bijna 70.000 mensen met veel plezier op deze mooie plek aan de oostrand van de Utrechtse Heuvelrug.

Veenendaal-Oost is een grote uitbreiding tussen Veenendaal en Ede. Nieuw is de wijk zeker niet. De wijken Buurtstede en Veenderij zijn nagenoeg af. Nu is het de beurt aan het laatste wijkdeel Groenpoort. Hier komen ongeveer 1000 woningen.

Maak kennis met Greenz.
Een, in veel opzichten, duurzaam plan met 4 vrijstaande woningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. We vertellen je er graag meer over en nodigen je van harte uit om jouw woonwensen aan ons kenbaar te maken, zodat we daar in de ontwerpfase rekening mee kunnen houden.

Heb je belangstelling? Schrijf je dan in via www.woneningreenz.nl en wij houden je op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Greenz
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden