Radiks

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Veenendaal - Veenendaal
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Radiks: Groen, waterrijk én duurzaam wonen!

Dat is Radiks in Groenpoort Veenendaal-oost, een plek waar wonen een ware belevenis wordt. Als je door de kronkelende straatjes van Groenpoort wandelt, voel je meteen dat dit niet zomaar een wijk is. Groenpoort kenmerkt zich door een natuurrijk, ontspannen karakter. Elke buurt in Groenpoort krijgt een eigen brinkje, die een ontmoetingsplek vormen voor bewoners en ruimte bieden voor speelvoorzieningen.

Het nieuwbouwproject Radiks biedt keuzes die passen bij jouw unieke levensstijl. Of je nu droomt van een gezellige rijwoning, de ruimte van een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning die met jouw wensen kan meegroeien, of het gemak van een levensloopbestendige woning. Hier in het project Radiks vind je jouw perfecte thuis. En wat Radiks extra speciaal maakt, is dat de rij- en hoekwoningen zijn uitgevoerd in het houtbouwconcept Karakter Sustainble, wat deze woningen nog duurzamer maakt!

Maar wonen gaat niet alleen over het huis; het gaat over de buurt, de sfeer, en het gemak. Radiks ligt op een steenworp afstand van de wijk Buurtstede, waar je alle voorzieningen binnen handbereik hebt. En wil je het hart van Veenendaal verkennen? Slechts 10 minuutjes fietsen en je bevindt je in het levendige centrum. De ruimte in Radiks gaat verder dan de muren van je huis. Hier is er overal plaats voor sport, spel, en recreatie. Of je nu met de kinderen in de buurt speelt, een balletje trapt in het groen, of ontspant aan het water; het is allemaal binnen
handbereik.

Wat Radiks echt bijzonder maakt, is dat deze buurt niet alleen is ontworpen, maar ook is ontwikkeld samen met geïnteresseerden zoals jij. Radiks is niet alleen een fijne plek om te wonen; het is een thuis dat door jou en voor jou is gemaakt.

Dus, welkom in Radiks!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Radiks
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 21 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden