Wonen in Groenpark

Veenendaal - Veenendaal
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

GROENPARK - ZO BUITENGEWOON JE NERGENS
Je stapt de deur uit en het heerlijke buitenleven begint. Dát is wat je kunt verwachten als je kiest voor wonen in Groenpark in de (gloed)nieuwe wijk Groenpoort in Veenendaal. Een buitengewoon fraai nieuwbouwproject waar de natuur tot aan je voordeur komt, waar een lommerrijke singel en parkjes het straatbeeld kleuren en waar je zelf en met je buren volop kunt genieten van rust, ruimte en gezelligheid.

In Groenpark komen 74 energiezuinige woningen, verdeeld over de buurtjes De Wilgen en De Kwekerij. De woningen zijn allemaal net even anders, maar delen dezelfde natuurlijke, duurzame en karakteristieke architectuur. Mooie houtaccenten, fraaie dakoverstekken en volop leefruimte in en rond je woning maken dit tot een heerlijke plek om voor altijd thuis te komen. Je ontdekt het vanzelf als je kennismaakt met Groenpark. Zo buitengewoon je nergens!

VOLOP KEUS VOOR ELKE WOONWENS
IEDEREEN VOELT ZICH THUIS IN GROENPARK
De woningen van Groenpark liggen verdeeld over de twee buurtjes De Wilgen en De Kwekerij binnen de wijk Groenpoort. Je hebt volop keuze uit rij- en hoekwoningen, levensloopgeschikte woningen, twee-onder-een-kapwoningen en zelfs een aantal vrijstaande woningen. Of je nu single of starter bent, een jong gezin hebt of wilt doorstromen naar je volgende thuis, in Groenpark vind je zeker een woning die bij jou past.

FASE 1 VAN GROENPARK
START VERKOOP VIERDE KWARTAAL 2024
Groenpark is de naam van een nieuwbouwproject in de nieuwste Veenendaalse wijk Groenpoort. De woningen van Groenpark liggen verspreid over de buurtjes De Wilgen en De Kwekerij. De woningen van Groenpark gaan in fases in verkoop. Fase 1 betreft de 35 woningen in De Wilgen en 16 tweekappers in De Kwekerij. De start verkoop staat gepland voor het vierde kwartaal van 2024. Meld je aan als belangstellende zodat we je op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen.

BLIJF OP DE HOOGTE
Wil je niets missen? Meld je dan aan als belangstellende en maak een persoonlijk account aan. Je ontvangt dan regelmatig het laatste nieuws over Groenpark in je mailbox. Heb je een vraag? Bekijk dan de FAQ-pagina. Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de makelaar. Je vindt de gegevens onderaan iedere pagina.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Groenpark
Start verkoop
2024 (4e kwartaal)
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden