online marketing strategie

Pionier Kwartier

Veenendaal - Veenendaal
Toekomstig aanbod

€ 30.000,- tot € 300.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
100 - 300m2

Over dit project

Zelf bouwen in het Pionierkwartier
Op een unieke plek vlak bij het centrum van Veenendaal is ruimte voor nieuwe vormen van wonen. In het Pionierkwartier kan je namelijk een kavel kopen en zelf je huis bouwen of met meerdere zelfbouwers je eigen huis bouwen. Zo biedt het Pionierkwartier de mogelijkheid voor ondernemende initiatiefnemer om zijn/haar eigen wijk te realiseren.

We maken binnenkort bekend wanneer je een kavel kunt kopen. Dit wordt waarschijnlijk halverwege 2016. Het is daarom nu tijd je te oriĆ«nteren. Je kunt zelf de grootte van jouw kavel bepalen. Daardoor is het bijvoorbeeld ook voor starters op de woningmarkt mogelijk zelf een huis te bouwen. Of samen met je buren een huis bouwen. Kortom…. in het Pionierkwartier is bijna alles mogelijk!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pionier Kwartier
Koopwoningen
100
Prijs
€ 30.000,- tot € 300.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden