Salamander

Veenendaal - Veenendaal
Actueel aanbod

€ 299.000,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Salamander biedt u veel ruimte en comfort

Wonen als een vorst in Veenendaal. Daarmee is de woonbeleving in de nieuwbouwwijk Salamander aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug aardig goed getroffen. De wijk heeft in de vrijstaande villa’s, de landhuizen, de twee-onder-een-kapwoningen en de gezinswoningen een architectuur gekregen die niet a priori gebonden is aan een tijd.

De woningen staan prachtig in hun omgeving. Natuurlijk hebt u uw priv├ęterrein. Maar de overgang tussen eigen tuin en openbare ruimte is met verschillende soorten groene erfafscheidingen van beuk, liguster of veldesdoorn op een heel natuurlijke wijze vormgegeven. Dat Salamander een groene wijk is, blijkt overal uit. Met alle zintuigen ervaart u hoe de bossen van de Utrechtse Heuvelrug een stempel drukken op de wijk. U ruikt de bosgeur zodra u uw woning verlaat.

U hoort ’s morgens vroeg de vogels uitbundig zingen. U ziet het groen aan het straatbeeld, de boomstructuren, het stelsel van wadi’s, maar ook aan de wijze waarop parkeerplaatsen en de straatverlichting in deze omgeving zijn vormgegeven. Bankjes en paden onderstrepen het bosrijke karakter. De Utrechtse Heuvelrug laat ieder seizoen een andersoortige schoonheid zien. U hoeft daarvoor niet Rondweg-West over te steken. U ervaart die wisselende schoonheid in uw eigen laan, in uw eigen wijk. Dat is royaal wonen in het groen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Salamander
Koopwoningen
36
Prijs
€ 299.000,- tot € 599.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden