Actueel

Nieuws

Een kijkje in de appartementen van Brouwershof Lokaal nieuws woensdag 17 februari 2021

Een kijkje in de appartementen van Brouwershof

De eerste appartementen in Brouwershof zijn inmiddels verhuurd. We snappen dat je reuze nieuwsgierig bent naar hoe de appartementen eruit komen te zien. Daarom hebben we een korte video opgenomen waarin we vertellen wat je van een huurappartement in Brouwershof kunt verwachten.

 

Alle appartementen worden bijvoorbeeld luxe afgewerkt en hebben in de basis een luxe keuken met moderne inbouwapparatuur en een mooie badkamer. Benieuwd naar hoe de keuken en badkamer eruitziet? Bekijk dan gauw de video die wij in de appartementen hebben gemaakt! De appartementen worden allemaal begin april opgeleverd. Ook hier wonen? Er zijn nog enkele driekamerappartementen beschikbaar. Schrijf je snel in!

Nog enkele tweekamerappartementen in Brouwershof Lokaal nieuws maandag 01 februari 2021

Nog enkele tweekamerappartementen in Brouwershof

Middenin Veenendaal vind je de 43 appartementen van Brouwershof. Hier woon je op steenworp afstand van het centrum! De appartementen worden naar verwachting begin april opgeleverd. Zo woon je dit voorjaar nog voor het eerst op jezelf - of samen!

Er zijn nog enkele fijne tweekamerappartementen van 50 m2 beschikbaar. De appartementen liggen op de begane grond. Ze hebben een nieuwe keuken met inbouwapparatuur, badkamer met wastafel, douche en toilet én een laminaatvloer. Zo kun je er direct in! Bekijk de woningzoeker, of schrijf je direct in voor het appartement van jouw dromen.

Geplande oplevering van de appartementen in Brouwershof Lokaal nieuws donderdag 28 januari 2021

Geplande oplevering van de appartementen in Brouwershof

Wil jij ook begin van dit jaar nog wonen in hartje Veenendaal? Dan hebben we goed nieuws! Ondanks alle maatregelen gaan de werkzaamheden op de bouw voortvarend door. Dit betekent dat we binnenkort kunnen beginnen met het opleveren van de appartementen in Brouwershof.

 

Een aantal driekamerappartementen hebben al een mooie wandafwerking en sanitair. Deze week is er ook gestart met de wandafwerking, sanitair en het plaatsen van de keukens in de volgende fase appartementen. Naar verwachting worden de appartementen in Brouwershof in week 14 (de eerste week van april) opgeleverd. Er zijn nog enkele twee- en driekamerappartementen in Brouwershof beschikbaar. Benieuwd of er een appartement voor jou bij zit? Kijk dan gauw in onze woningzoeker, of schrijf je direct in!

Nog enkele ruime driekamerappartementen beschikbaar! Lokaal nieuws maandag 11 januari 2021

Nog enkele ruime driekamerappartementen beschikbaar!

Middenin Veenendaal vind je de appartementen in Brouwershof. Hier woon je op steenworp afstand van het centrum! En er zijn nog enkele prachtige appartementen beschikbaar.  

Wat dacht je van dit ruime driekamerappartement van 82 m2? Hier creëer je gemakkelijk een fijne woonkamer mét ruime eethoek. En ieder appartement heeft een heerlijk balkon op het westen. Hier geniet je na een dag werken heerlijk van het zonnetje! Er zijn nog enkele driekamerappartementen beschikbaar. Kijk bij het huuraanbod voor meer informatie, of schrijf je direct in voor het appartement van jouw dromen!

Update vanaf de bouwplaats Lokaal nieuws woensdag 16 december 2020

Update vanaf de bouwplaats

Er wordt hard gewerkt in Brouwershof. Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien zijn de gevels prachtig afgewerkt en zit het meeste glas erin. Hoog tijd voor een korte update vanaf de bouw!  

 

Keukens en wandafwerking

Zoals je kunt zien wordt er hard gewerkt aan de woningen in Brouwershof. Ze zijn deze week begonnen met het plaatsen van de eerste keukens. Ook is een aantal woningen al voorzien van het luxe sanitair en zijn de binnenwanden vlak afgewerkt en voorzien van wit sauswerk. Wat ziet het er dan meteen anders uit! Ook de balkons hangen er al zonnig bij... Zie jij jezelf hier ook wonen? De eerste appartementen zijn inmiddels toegewezen, maar er zijn nog enkele twee- en driekamerappartementen beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

Klik op onderstaande foto's om ze groter te bekijken.

De verhuur is gestart Lokaal nieuws maandag 30 november 2020

De verhuur is gestart

De verhuur van de 43 appartementen in Brouwershof in Veenendaal is gestart! Het is vanaf nu mogelijk om je online in te schrijven voor een appartement van jouw keuze en de benodigde documentatie te uploaden.

Het complete woningaanbod met plattegronden en prijzen is vanaf nu te vinden op onze website. Zo kun je gemakkelijk zien welk appartement jouw voorkeur heeft. Kies je voor een tweekamerappartement mét laminaatvloer, een driekamerappartement met balkon op het westen of ga je toch voor één van de twee penthouses? Je hebt tot en met woensdag 9 december, 23.59 uur om jouw inschrijving compleet te maken. Hoe je dat doet, lees je hieronder. 

Schrijf je direct in!

Om te zorgen dat je voor een appartement in aanmerking komt is het belangrijk dat je het digitale inschrijfformulier invult en compleet maakt. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Stap 1: Ga op onze website naar je eigen account omgeving en login met jouw inloggegevens.

Stap 2: Klik op 'Online inschrijven' in het menu links. Zo kom je direct in het inschrijfformulier terecht.

Stap 3: Vul alle gevraagde gegevens in en upload de gevraagde documenten. Het is mogelijk om het inschrijfformulier tussentijds op te slaan en later in te sturen. 

Stap 4: Onderteken het formulier en klik op verzenden. Let op: pas na ondertekening is de inschrijving ontvangen. Zorg ervoor dat je de inschrijving uiterlijk woensdag 9 december, 23.59 uur afrondt.

Het inschrijftermijn sluit op woensdag 9 december om 23.59 uur. Je hebt dus ruim de tijd om je te oriënteren op de verschillende woningtypes en de gevraagde documenten te verzamelen. Om je inschrijving af te ronden heb je in eerste instantie alleen een Inkomensverklaring van de Belastingdienst nodig en eventueel een Verklaring arbeidsverleden UWV.

Ik heb een woning voorlopig toegewezen gekregen. En nu?

Zodra je een woning (voorlopig) toegewezen krijgt heb je 3 dagen de tijd om deze te accepteren of af te wijzen. Indien je de woning accepteert heb je nog eens 14 dagen de tijd om onderstaande documenten te uploaden in jouw online dossier. 

Een recent uittreksel basisregistratie personen bij de Gemeente waar je momenteel ingeschreven staat
Een recente werkgeversverklaring
3 recente loonstroken
3 bankafschriften met de meest recente loonstortingen 
Uittreksel BKR (via www.bkr.nl)
Indien van toepassing een kopie partneralimentatie / echtscheidingsconvenant.

Drie voordelen van een appartement huren in Brouwershof Lokaal nieuws woensdag 18 november 2020

Drie voordelen van een appartement huren in Brouwershof

Huren is zorgeloos én luxe. Je geniet voor een vast bedrag per maand van alle gemakken die nieuwbouw je te bieden heeft. Zo heb je een moderne woning mét een luxe badkamer en complete keuken zonder daar zelf investeringen voor te hoeven doen! Maar een woning huren in plaats van kopen kent nog veel meer voordelen. Wij zetten de drie belangrijkste voor je op een rij.

 

Lagere kosten

Als je een woning huurt weet je precies waar je aan toe bent. Je betaalt een vast bedrag per maand en that’s it. Je hoeft geen geld apart te houden voor onderhoudskosten: daar betaal je namelijk servicekosten voor. Is er iets kapot of werkt er iets niet naar behoren? Dan staan wij voor je klaar! Ook kun je gemakkelijk besparen op de maandelijkse verzekeringskosten, want als je een woning huurt hoef je minder verzekeringen af te sluiten. 

Zekerheid

Wil je kleiner of toekomstbestendiger gaan wonen? Dan is het geen gek idee om in de huidige markt jouw woning te verkopen én de komende jaren te gaan huren. Met alle recente ontwikkelingen blijft het spannend hoe de markt zich de komende jaren ontwikkelt. Gelukkig hoef je bij het huren van een huis geen rekening te houden met een eventuele waardedaling van jouw woning. Zo zit je er altijd warmpjes bij.

Vrijheid

Huren betekent vrijheid! Na het eerste contract van een jaar kun je jouw woning elke maand opzeggen. Wil je verhuizen voor jouw nieuwe baan en vind je het fijn om eerst te weten of de woonplaats bevalt? Besluit dan om te huren! Een mooi voorbeeld van try before you buy. Droom je ervan om na je pensioen te overwinteren in Spanje? Ook dat is gemakkelijk te regelen vanuit jouw huurwoning! 

 

Ontdek Veenendaal: fijn winkelen en heerlijk groen Lokaal nieuws maandag 09 november 2020

Ontdek Veenendaal: fijn winkelen en heerlijk groen

Middenin Veenendaal vind je de 43 huurappartementen van Brouwershof. Je woont hier op loopafstand van het centrum van Veenendaal én heerlijk centraal in Nederland. Veenendaal staat bekend als winkelstad maar heeft ook verschillende natuurgebieden in de buurt. Zo is er altijd wat te beleven!

 

Winkelhart Veenendaal

In Veenendaal vind je meer dan 300 winkels! Maak een wandeling naar het centrum en ontdek de vele winkels. Ook op een regenachtige dag is het hier heerlijk overdekt winkelen in Passage Corridor. Hier vind je verschillende grote modeketens, zoals Manfield en Jack & Jones. In het oude centrum vind je hippe conceptstores, leuke boutiques en bijzondere speciaalzaken. 

Ontdek de natuur

Veenendaal staat bekend om de prachtige natuur in de omgeving. In Brouwershof woon je direct aan het Schrijverspark, maar er zijn ook bijzondere plekken in en rondom Veenendaal te ontdekken. Zo vind je middenin Veenendaal de Surfvijver. Een heerlijk plekje om te wandelen of hVeenenard te lopen! En wil je verder de Utrechtse Heuvelrug in? Begin dan bij de Slaperdijk. Een prachtig stukje natuur die de grens tussen het bebouwde Veenendaal en de achterliggende natuurgebieden vormt. Voor een sportieve middag met wat meer avontuur kun je ook een kano huren en in Veenendaal opstappen. Zo ontdek je op een leuke manier de omgeving!

Groen én stedelijk wonen in Brouwershof Lokaal nieuws dinsdag 03 november 2020

Groen én stedelijk wonen in Brouwershof

Timo Broersen is sinds vier jaar werkzaam als architect bij Klunder Architecten. Klunder Architecten is een architectenbureau in Rotterdam dat zich sinds 1978 heeft ontwikkeld tot een allround bureau met voornamelijk projecten in de (grootschalige)woningbouw. Broersen: ‘De ontwikkeling van Brouwershof gaat al drie jaar terug. Ik ben echt betrokken geweest bij de eerste schets van het ontwerp.’

 

Verbinding met historisch Veenendaal

‘Brouwershof is onderdeel van Brouwerspoort, een ontwikkeling die rond 2001 is gestart. Met Brouwerspoort wordt het centrum van Veenendaal her ontwikkeld en uitgebreid. Vroeger bestond dit gebied uit een groot parkeerterrein en veel achterkanten van gebouwen. Straks vormt Brouwershof dé nieuwe entree van Veenendaal. Je woont hier dus echt op steenworp afstand van het centrum.’

‘De koopappartementen staan met hun voeten in het Schrijverspark. De twee gebouwen aan de voorzijde staan als het ware als een soort boekensteunen in het park. De woningen daartussen zijn heel minimaal gedetailleerd met veel glas. In het ruime park maak je fijn een wandeling of kun je heerlijk joggen. De huurappartementen liggen aan de andere zijde. Deze staan aan de Wolweg, de hoofdweg die het historische centrum van Veenendaal in leidt. Het nieuwe Veenendaal wordt door het historische, maar toch moderne ontwerp van Brouwershof verbonden met het historische centrum.’

Historisch met een moderne twist 

‘We hebben het ontwerp van Brouwershof opgeknipt in verschillende ontwerpen. Hierdoor kon de menselijke maat en het historische gevoel meer gekenmerkt worden. De verschillende gebouwen hebben diverse kleuren metselwerk en afwerkingen, zoals een frans balkon. Ook de hekwerken van de balkons zijn verschillend, voor een afwisselend straatbeeld.’
Er zijn ook een aantal historische elementen die terugkomen in het ontwerp. Broersen: ‘De rijkdom in het metselwerk en de afwerking refereert aan de historische panden uit Veenendaal. Ook hebben we de dakrand laten verspringen en hebben de gebouwen verschillende hoogtes. Hiermee wordt eider pand extra benadrukt. Het gebouw op de hoek van de Wolweg is extra opvallend. Niet alleen doordat we hem daadwerkelijk hoger hebben gemaakt, maar ook door de ronding die we hebben toegevoegd. Hierdoor hebben deze appartementen een prachtige, glazen erker.’

Luxe afwerking

Als je Brouwershof binnenkomt waan je je in een luxe afgewerkte én ruime entree. ‘Dit is de plek waar iedereen samenkomt, dus hier is ruimte voor ontmoeting. Er zou in de toekomst zelfs iets van een bankje of tafel neergezet kunnen worden.’ Verder hebben de huurappartementen allemaal aluminium schuifpuien en aluminium raamkozijnen. ‘We hebben er bewust voor gekozen om de ramen zoveel mogelijk tot de vloer te laten lopen. Zo heb je vanuit de woonkamer altijd zicht op straat. Nog een voordeel is dat je hierdoor ook heerlijke lichte woonkamers hebt.’ legt Broersen uit.

‘Dankzij de lage ramen heb je vanuit de woonkamer altijd zicht op straat.’

 

Stedelijk wonen 

Brouwershof is heerlijk groen én stedelijk wonen. Je hebt het Schrijverspark in je achtertuin, waar je heerlijk kunt wandelen en joggen. Maar het historische centrum van Veenendaal is ook op loopafstand. Hierdoor kun je lopend je boodschappen doen of gezellig iets drinken. Ook hebben (bijna) alle huurappartementen een eigen parkeerplaats op het binnenplein.

De meeste appartementen in Brouwershof hebben grote buitenruimtes op het zuiden. Hier zit je ’s middags heerlijk met een wijntje. ‘Brouwershof kent een mix aan verschillende woningen en is daarmee echt toekomstproof. Van eengezinswoningen, (levensbestendige)appartementen met grote balkons, tot modernere woningen zoals de huurstudio’s op de begane grond. De studio’s hebben geen eigen buitenruimte, maar een Delfts stoepje. Hier kunnen bewoners toch eigen planten neerzetten, of met mooi weer toch fijn buiten zitten. Zoals je veel in de steden ziet tegenwoordig.’

‘Brouwershof kent een mix aan woningen. Van (levensbestendige)appartementen, tot studio’s. Hierdoor is het voor iedereen fijn wonen.’

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden