Actueel

Nieuws

Hoe pas je een thema toe in je interieur Lokaal nieuws donderdag 23 januari 2020

Hoe pas je een thema toe in je interieur

De rode draad door ieder interieur is het gebruik van planten en bloemen, gebruik van natuurlijke materialen vormen en patronen. En het zal je niet echt verrassen maar de verschillende woonstijlen worden bijzonder met het gebruik van een thema.

Denk bijvoorbeeld aan het strand gevoel, of ben jij helemaal weg van bloemen? Laat dan bloemen de overtoom voeren. Neem bijvoorbeeld dit prachtige behang van Kek Amsterdam. Pas het toe op 1 wand of maak een ruimte echt bijzonder door het behang toe te passen in een ronde vorm.

Laat het bloemen accent terug komen met mooie droogbloemen. Hang ze bijvoorbeeld in glazen buisjes op in de kamer op een bijzondere plek. Cluster ze bij elkaar en je hebt een mooi stijlvol hoekje. Of zet een aantal droogbloemen in een houten blok.

Een aantal bloemen die zich makkelijk lenen om te drogen: Miscanthus , een sneeuwbal van de katoentak, zacht konijnenstaartje, de Lagurus. Het bloemen thema is met zijn drukke patronen wel aanwezig. Daarom is het gebruik van ton sur ton een passende aanvulling in dit interieurthema.

De stoffen collectie van Pure & Orginal lenen zich hier goed voor. Samen met de verf van pure & Orginal kan je een prachtig ton sur ton geheel cree?ren. De kleuren van de gordijnen zijn namelijk afgestemd op de verf. Zo krijg je een prachtig samenhangend geheel. De gordijnen zijn te krijgen in 3 verschillende uitvoeringen. Fuente: luxe stof met fluweel uitstraling, Rozzo: stoere stof met linnen Look, Mezza: Dunne inbetween stof met grof dessin. Geef je eigen touch aan de gordijnen door een persoonlijke keuze te maken in ophang methode, plooi en lengte. De gordijnen kunnen gemaakt worden in vouwgordijnen en overgordijnen.

Ter afsluiting 1 van de trendkleuren in 2020 is de kleur Mauve. Mauve is een combinatie tussen lichtpaars en oudroze. Deze trendkleur past perfect in dit plaatje.

Lokaal nieuws donderdag 19 december 2019

Breng orde in de kerstdecoratie

De mooie december maand is weer in volle gang. De maand dat het hart van de dames van StylenJoy uiteraard sneller gaat kloppen. De stijlstudio is weer in kerstsferen gebracht. Een mooi gedekte tafel met vele mooie accessoires en kerstballen!

December is een drukke maand. Wij delen graag een aantal tips voor het decoreren van je huis zonder dat het onrustig wordt. Een mooi gedekte tafel, is voor iedereen mogelijk. Hierbij laten wij zien hoe je dus rust kan brengen op tafel door middel van je borden en glazen / accessoires te clusteren.

Plaats de borden bijvoorbeeld op een plateau zoals hier getoond op afbeelding.

Wanneer je clustert en alles dichterbij elkaar zet oogt het netter en opgeruimder. Varieer van vorm en hoogte en kies voor een oneven aantal objecten voor een speels effect. Wilt u het rustig houden in het midden van de tafel? Kies dan voor een eyecatcher die alle aandacht naar zich toetrekt.

Om eenheid te creeëren op tafel kan je het beste kiezen voor servies van hetzelfde materiaal. Ga bijvoorbeeld voor alleen maar keramiek of alleen glas voor balans. Om je tafel wat uitbundiger te maken kies je juist weer voor verschillende materialen. Combineer bijvoorbeeld glas met keramiek zoals hier op de foto.

Wil je een keer wat anders dan de echte groene kerstboom, ga dan creatief aan de gang met hout. Zoals hier op de foto getoond. Leuk creatief en een keer wat anders. Op ons Pinterest account StylenJoy tonen wij ook leuke alternatieve voor een kerstboom.

Nog 1 tip, kies een aantal accent kleuren en laat deze kleuren mooi samen komen op een paneel van hout met een stuk behang. Zoals je ziet op de foto komen de kleuren mooi samen.

Met deze tips moet het toch lukken om de kerst tot een feestje te maken. Wij Ilse en Anita wensen jou hele fijne feestdagen en een gezond 2020 toe!

Lokaal nieuws vrijdag 22 november 2019

De perfecte kleur vinden voor jouw interieur? Dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt!

Ken je dat! Je denkt de perfecte kleur voor op de muur te hebben gevonden en het schijnt ook nog eens een trendkleur te zijn, dus je zit helemaal goed. En dat het dan totaal niet het gewenste resultaat geeft. De meubels passen er niet bij en je slaat volledig de plank mis. Of het huis wordt ineens heel erg donker en klein. Zonde toch van al je tijd geld en energie?

Het blijft ons steeds weer verbazen hoeveel sfeer je kunt creëren met kleur. Met de juiste kennis kan je veel bereiken. Je kan een ruimte grote of juist kleiner laten lijken. Je kunt speelse elementen toevoegen en zelfs plafonds hoger of lager laten lijken, of een ruimte dieper.– Door de zijwanden donkerder te verven lijkt een ruimte opties dieper (foto 1).

– Verf je het plafond en laat je de rest van de wanden wit of lichter dan het plafond dan lijkt een plafond lager (foto 2).

In de aflevering van 10-11-2019 weer verliefd op je huis lieten ze een mooi voorbeeld zien van een speels element. Door een speels zwart randje toe te passen op de kast wordt de kast onderdeel van het geheel.

Voor een goed kleuradvies is het heel belangrijk dat er gekeken wordt naar de lichtinval in de ruimte. Zijn er veel raampartijen aanwezig?

Ligt de kamer op het noorden ,oosten zuiden of westen? Deze factoren zijn zeer bepalend voor het advies.

Bent u benieuwd naar welke kleuren er bij uw persoonlijkheid passen? Dit kunnen wij achterhalen door middel van een persoonlijke kleuranalyse. Bij vt wonen weer verliefd op je huis laten ze een moodboard maken om te achterhalen welke kleuren je aanspreken. Maar het kan dus ook met een persoonlijke kleuranalyse.

Heb jij al een mooi vloerkleed of een ander voorwerp en wil jij daar de muur op aanpassen? Geen probleem. Met een kleurenscanner kunnen we precies het NCS-kleurnummer achterhalen.

Tip: Als je twee kleuren om de muur wilt en het niet wilt overschreeuwen kies dan twee kleuren uit dezelfde kleurfamilie met 1 of 2 nuances ertussen om zo een mooi samenhangend geheel te creëren. Deze kleurcombinatie wordt toon op toon genoemd.

De nieuwe kleur van het jaar Flexa 2020 is Tranquil Dawn. Deze groene kleur die ook een beetje blauw in zich heeft elke keer een ander karakter krijgt door de invloed van licht. Een aantal maanden geleden hebben wij onze eigen kleurenlijn ontwikkeld.Deze kleuren hebben wij allemaal vernoemd naar een bloem! Hoe leuk is dat! Bloemenwand geschilderd door Sylvi_art. Achter elke kleur schuilt kleur psychologie. Hoe mooi is het om dat te gebruiken om je leven net dat beetje extra te geven?

Door onze ruime ervaring in kleuradvies komen wij tot een verrassend en professioneel advies. Of het nu gaat om een kleine kleurwijziging of een algehele metamorfose wij denken out of de box en daardoor borrelen de mooiste adviezen naar boven. Wij helpen jou graag met het realiseren van je eigen vertrouwde en vooral rustgevende omgeving!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden