Zuivelspoor

Veenendaal - Veenendaal
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het plan betreft een deel van het bestaande bedrijventerrein aan de Zuivelstraat en Snipstraat. Momenteel worden de bestaande gebouwen (loodsen) verhuurd aan verschillende bedrijven. Sinds 2011 heeft de gemeente Veenendaal zich ingezet voor de transformatie van dit gebied van bedrijvigheid naar woongelegenheid. Een deel van deze transformatie is al voltooid, met de bouw van woningen aan de Zuivelstraat en appartementencomplexen tussen de Industrielaan en de Snipstraat.

De ontwikkeling van het zuidelijke deel van de wijk, bekend als "Stationskwartier D-Zuid", is momenteel in gang gezet. Het plan Zuivelspoor is de eerste fase in D-Zuid. Het bestaat uit grondgebonden woningen en appartementen, met een totaal van maximaal 58 woningen. Dit gebied grenst aan de Zuivelstraat en de Snipstraat en is toegankelijk vanuit deze straten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuivelspoor
Type woningen
Appartement, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden