Valley Towers

Veenendaal - Veenendaal
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het project Valley Towers biedt heel wat bewoners straks nieuw woongeluk in het mooie Veenendaal. Naast 153 verschillende appartementen in de twee woontorens worden ook nog eens 12 comfortabele herenhuizen gerealiseerd op deze strategische woonplek aan de rand van de stad.

Een uniek kenmerk van Valley Towers is de verbindende daktuin op grote hoogte. Tussen beide woontorens wordt namelijk een prachtige groene buitenruimte gecreƫerd, waar je in alle rust kunt genieten van het grandioze uitzicht. Zelfs de gevels krijgen een groene aankleding inclusief bewateringssysteem. De daktuin wordt heel natuurlijk aangelegd, met struiken en bomen die zorgen voor een groene beleving. Kortom, een fijne plek voor vogels en insecten die absoluut bijdraagt aan de biodiversiteit! Je kunt je hier onder het genot van een kop koffie heerlijk terugtrekken met een goed boek, of na het werk nog even de laatste zonnestralen opvangen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Valley Towers
Type woningen
Appartement, Herenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden