De Verbinding - Veenendaal

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Veenendaal - Veenendaal
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

DE VERBINDING TUSSEN
VERLEDEN & TOEKOMST
Het Stationskwartier in Veenendaal is volop in ontwikkeling. De oude industrieterreinen verdwijnen en maken plaats voor een bruisend nieuw woongebied met een grote diversiteit aan woningen en appartementen. Zoals aan de Industrielaan: hier komt De Verbinding.

De Verbinding is een modern appartementencomplex met 36 drie- en vierkamer huurappartementen. Hier woon je straks op een heerlijk centrale plek die het gezellige centrum van Veenendaal met al zijn winkels, horeca en culturele hotspots verbindt met de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek ook, die het rijke industriële verleden van de stad verbindt met een uitdagende toekomst. Jouw toekomst!

DE VERBINDING TUSSEN
STAD & NATUUR
De Verbinding wordt gebouwd in het Stationskwartier van Veenendaal. Een oud industrieel gebied, dat verandert in een hippe en levendige woonwijk vlak bij alle voorzieningen. Niet alleen de gezellige binnenstad, maar ook de uitgestrekte natuur zijn vlakbij.

De Verbinding komt op de hoek van de Industrielaan en de Zuivelstraat. Vanuit je nieuwe appartement kun je alle kanten op. Naar het centrum om te shoppen, uit te gaan of cultuur te snuiven. Maar ook de natuur in.

Naar het stadspark, De Groene Grens, de Utrechtse Heuvelrug of de Gelderse Vallei. Daarmee is het een meer dan bijzondere locatie, die als geen ander de verbinding maakt tussen wonen in de stad én in de natuur.

Voor meer informatie zie de projectsite: www.wonenindeverbinding.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Verbinding - Veenendaal
Woningen
0 van 36 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden