Terug naar Project

Hoekwoning zijentree

Alle woningen van Eiland C zijn ruim opgezet, gasloos en voorzien van vloerverwarming en -koeling op zowel de begane grond als de verdieping. Ook worden de woningen opgeleverd met het Politie Keurmerk Veilig Wonen en zal er voornamelijk bestemmingsverkeer op het eiland komen. Zo geniet je echt van de rust van wonen op een eiland.

De hoekwoningen met zijentree liggen aan de straatzijde en zijn voorzien van dubbele openslaande deuren met zijlichten in de achtergevel. Ook zijn de woningen standaard voorzien van zonnepanelen in het dak.

De hoekwoningen met zijentree hebben de deur aan de zijkant van de woning, waardoor je aan de voorzijde van je woning een grote gevelpartij hebt met veel lichtinval. Ook heeft dit type woning een andere indeling waarbij de keuken gescheiden is van de woonkamer. Deze indeling wordt ook gebruikt bij een twee-onder-een-kapwoning. De hoekwoningen met zijentree hebben verschillende uitstralingen: donkerbruine steen met antraciete houtlook gevelbeplating, zandkleurige steen met fraaie luiken en Frans balkon of een donkerbruine steen met luiken op de verdieping. Genoeg te kiezen dus!

Bekijk de verschillende varianten in de onderstaande galerij en klik op de kavelkaart om de betreffende woning per bouwnummer te bekijken.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs vanaf € 399.500,-
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
6 - 224 m2 152 m2 3 579 m3 Verkocht
12 - 214 m2 152 m2 3 579 m3 Verkocht
18 - 222 m2 152 m2 3 579 m3 Verkocht
24 - 222 m2 152 m2 3 579 m3 Verkocht