Eiland C

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Veenendaal - Veenendaal
Archief

vanaf € 325.000,-

Over dit project

HET PROJECT

Eiland C is een project dat past bij het karakter van Veenendaal. De woningen krijgen een afwisselende architectuur en er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, dakvormen en sprongen in de gevel. Alle woningen zijn in de basis voorzien van vloerverwarming én -koeling op zowel de begane grond als de eerste verdieping, door middel van stadsverwarming. 
De KlokGroep ontwikkelt en realiseert 14 twee-onder-een-kapwoningen en 4 blokken van 6 eengezinswoningen op Eiland C. De in totaal 38 woningen bevinden zich in het achterste deel van het plangebied Veenderij. Eiland C, lekker verkeersluw omdat het gemotoriseerde verkeer uit bestemmingsverkeer bestaat. De beleving van wonen op een eiland aan het water wordt versterkt door de mogelijkheid van een eigen steiger aan het water.
De 14 twee-onder-een-kapwoningen en 4 van de 8 hoekwoningen grenzen met de tuin aan het water. De 16 eengezinswoningen zijn met circa 140 m² bijzonder ruim van opzet.

DE LOCATIE

Veenendaal is centraal in Nederland gelegen op de lijn Utrecht-Arnhem. Veenendaal-oost is een nieuwe uitbreidingswijk in het oosten van Veenendaal. Door de heldere verkeersstructuur in de wijk is de bereikbaarheid van de wijk uitzonderlijk goed. Veenendaal heeft maar liefst 3 treinstations. Eiland C is gelegen in het zuidelijke deel van Veenderij en een van de laatste nieuwbouwplannen binnen het plangebied Veenderij. Met een in mei geopende Lidl supermarkt, een nieuwe Albert Heijn (eind 2019), meerdere winkeltjes, eetgelegenheden, een gezondheidscentrum, een sporthal en een gezellig marktje op de dinsdagen heb je alle noodzakelijke voorzieningen lekker dichtbij.

Schrijf je in www.eilandc.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eiland C
Koopwoningen
38
Prijs vanaf
€ 325.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Overige
Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veenendaal.

Aanmelden