Terug naar Project

Twee-onder-een-kapwoning dwarskap

Alle woningen van Eiland C zijn ruim opgezet, gasloos en voorzien van vloerverwarming en -koeling op zowel de begane grond als de verdieping. Ook worden de woningen opgeleverd met het Politie Keurmerk Veilig Wonen en zal er voornamelijk bestemmingsverkeer op het eiland komen. Zo geniet je echt van de rust van wonen op een eiland.

Alle twee-onder-een-kapwoningen liggen aan het water, met de mogelijkheid tot het aanleggen van een vlonder. Daarnaast hebben de woningen een geïsoleerde berging waar je bijvoorbeeld ook een speelkamer of een (wo)man cave van kunt maken. Ook zijn de twee-onder-een-kapwoningen met dwarskap standaard voorzien van een luxe badkamer en zonnepanelen in het dak.

De twee-onder-een-kapwoningen met dwarskap hebben een prominente gevel en door de gedraaide kap een ruime tweede verdieping. Hier kun je bijvoorbeeld een zolderindeling kiezen om extra kamers te creëren. Omdat de woningen zeer divers zijn, kun je de uitstraling kiezen die perfect bij jou past. Dit type wordt gebouwd met een witte steen met fraaie luiken, zandkleur baksteen in combinatie met antraciete houtlook gevelbeplating en zandkleurige baksteen voorzien van luiken op de verdieping.

Welke stijl past het beste bij jou? Bekijk de drie varianten in de onderstaande galerij en klik op de kavelkaart om de betreffende woning per bouwnummer te bekijken.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs vanaf € 439.500,-
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
26 - 288 m2 160 m2 3 616 m3 Verkocht
31 - 249 m2 159 m2 3 616 m3 Verkocht
38 - 250 m2 160 m2 3 616 m3 Verkocht